dimecres, 27 d’abril del 2011

Taller de prevenció a la platja (Educació Infantil)

La Gina i la Nora van fer un taller de prevenció a la platja. La Nora tenia ganes de provar la capsa màgica que tenim a classe, perquè encara no l'havia fet servir mai, i va provar i provar però no li funcionava. Sort que els nens i nenes de la classe dels Dofins sabien com fer-ho i, al final, vam dir les paraules màgiques "Abra, cadabra, pota de cabra!" i va sortir-ne tot ple d'imatges sobre la platja. Les vam estar mirant i resulta que hi havia algunes coses que estaven molt ben fetes (posar-se la crema, les ulleres de sol, la gorra...) i d'altres que no ens van agradar tant (les garotes i les meduses, un sol que cremava molt...). Com que a l'escola també hi toca molt el sol, a partir den llavors, també ens posem la gorra a l'hora del pati!
Després d'això, vam jugar al joc "Mar-Terra", però amb les banderes de la platja, perquè resulta que segons el color podem banyar tranquil·lament (verd), anar amb compte amb algun perill (groc) o bé no banyar-nos gens ni mica (vermell). També hi ha algunes platges que poden tenir una bandera especial si estan molt netes (blau).
Al final, vam tornar a provar sort amb la capsa màgica i resulta que en van sortir un munt de cremes de protecció solar per la pell i ens en vam endur una cadascú! Que bé!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada