divendres, 7 de febrer del 2014

Músiques del món. Cicle mitjà. Back in the saddle again. Estats Units d'Amèrica.

Després d'aprendre molt bé la cançó Tautai e de Nova Zelanda, el curs de Cicle Mitjà hem començat a treballar una cançó d'un país molt gran del continent americà. Aquest país és l'anomenat Estats Unita d'Amèrica.
Com el seu nom indica, aquest país està format per diferents territoris anomenats estats. Aquests són diferents tots ells, però comparteixen moltes coses amb els altres. Hem après que la cançó que treballem s'anomena Back in the saddle again, i que significa: Torno a ser a la sella de muntar. Això ja ens indica que el tema de la cançó està relacionat amb el cavall.
De fet, la cançó tracta sobre la vida del "Cowboy", aquests famosos ramaders o vaquers que habiten en un Ranxo (granges de vaques) i que fan la seva feina sobre cavall.
A la cançó, un vaquer ens explica que està content de tornar a estar amb el seu cavall, amb el seu ramat i en el seu ranxo. També ens explica que està acompanyat de la seva 44, i això què és?, doncs ni més ni menys que una pistola. I és que als Estats Units d'Amèrica, és legal tenir armes i en alguns estats com el de Texas, tenen molt d'èxit (tot i els perills que això comporta).
La cançó és, precisament de l'estat de Texas. On a més de ranxos, rodeos i armes, tenen la virtut de ser els inventors dels famosos pantalos texans. A veure si us agrada la cançó.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada