dijous, 17 de novembre del 2011

El racó de les idees boniques dels Avions...

Un dels objectius del racó de les idees boniques és materialitzar les infinites idees boniques, creatives, lluminoses, brillants i curioses que tenen els nens i nenes de la classe, així com poder expressar els seus estats d'ànim i sentiments de manera lliure i autònoma, és a dir, gaudint plenament. Per poder-ho fer els nens i nenes necessiten experimentar amb diferents materials com pintura, fang , papers de colors o reciclats, pega, ceres, pasta, llegums, sorra, petxines... i així, poc a poc, van coneixent el que els agrada més i aprènen a utilitzar els estris.

A més a més, aquesta expressió plàstica ens permet treballar altres àrees com l'expressió verbal (oral i escrita), les matemàtiques, el coneixement del medi...


Aquesta setmana hem fet un intensiu del racó de les idees boniques per tal de procurar treballar-hi correctement i a gust. Hem fet molta pintura, fang i plastelina. I la veritat, és que és un plaer poder veure els nens i nenes gaudir d'aquesta manera. Són uns bons artistes!!! Ho podeu comprovar a les següents fotografies.



2 comentaris:

  1. És un gust poder "espiar" des d'aquesta finestreta el que fan els nens a classe... moltes gràcies per l'esforç de penjar-ho al bloc.

    Francesc.

    ResponElimina
  2. Marta ha dit...
    Gràcies a tu per espiar-nos!!!
    Ojala s'animi més gent a escriure comentaris. Potser els nens i nenes ho poden provar...

    ResponElimina