dimecres, 9 d’abril del 2014

Músiques del món. Cicle Inicial. She'll be coming 'round the mountain. Estats Units d'Amèrica.

Després de treballar la cançó "Quimbombó" i la cultura de Cuba, els alumnes de Cicle Inicial, hem començat a treballar la cançó She'll be coming 'round the mountain
Aquesta és una cançó dels Estats Units d'Amèrica que durant molts anys va ser cantada per els esclaus negres que treballaven als camps de cotó. Allà als camps, es van inventar un tipus de música en la que barrejaven la seva música africana i la occidental, i l'únic lloc on van trobar la possibilitat de cantar la seva música va ser a les esglésies, així va néixer una música anomenada Gospel.
El Gospel, és una música religiosa que es canta a les esglésies nord-americanes i a diferència de la nostra música d'església, té molt de ritme!.
Aquesta cançó que hem apres, va començar cantant-se a les esglésies, però amb el temps, es va fer mooolt  famosa i es va utilitzar com a cançó infantil.
La cançó és fàcil, però té el problema que el senyor que la canta és Nord-americà i la canta mooooolt ràpid. Nosaltres n'hem apres un tros i prou. 
Esperem que us agradi!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada