divendres, 23 de març del 2018

Setmana de la Salut 2018

Aquesta setmana que acabem de passar, l’última del 2n trimestre, l’hem dedicada gairebé exclusivament a treballar temes relacionats amb la salut i hàbits saludables.

Per començar la setmana, el dilluns vam fer una introducció del que es treballaria al llarg de la setmana i tot seguit vam començar a elaborar un “menuari” o planificador setmanal per a poder organitzar i/o analitzar si els àpats que fem al llarg de la setmana són prou equilibrats. A la tarda, vam mirar reportatges sobre hàbits saludables i sobre els perills que comporten les pantalles i l’addicció a elles.


El dimarts, havíem de rebre la visita de la Judith, una infermera que ens havia d’explicar moltes coses sobre l’alimentació saludable i higiene dental, però, paradoxalment, es va posar malalta. Per altra banda vam rebre la visita de la infermera Eva del CAP de Llançà que ens va parlar de bons hàbits d’higiene per els alumnes d’educació infantil i 1r. A la tarda, vam fer un taller de posada a punt de bicicletes pensant ja amb la bicicletada de divendres.

Clica la imatge per accedir a les fotos de dimarts.

El dimecres vam començar el dia amb la visita de l'Íngrid, mestra de l'escola de Colera, que ens va fer una sessió de primers auxilis adaptats a cada edat. Va ser molt interessant aprendre com actuar davant de situacions d'emergència. A la tarda, vam fer un taller de Tai-txi amb la Maite, especialista en el tema.

https://photos.app.goo.gl/SCGOXI6OIQTQndl03
 Clica la imatge per accedir a les fotos de dimecres.

El dijous va ser dia per prendre consciència de la quantitat de sucre que ingerim sense ser-ne conscients. Vam analitzar el sucre que porten els productes que ingerim amb freqüència i vam classificar els aliments segons ens convenen més o menys. A la tarda, vam continuar amb el taller de posada a punt de bicicletes, aquesta vegada amb en Dani, un especialista en el tema que ens va guiar l'activitat.

https://photos.app.goo.gl/8erzV47NoFiaNR1w1
 Clica la imatge per accedir a les fotos de dijous.

El divendres ha estat l'esperat dia de la bicicletada. Després d'estar tota la setmana pendent de si bufaria Tramuntana (com ho ha fet tota la setmana), hem decidit sortir amb bicicleta ja que la Tramuntana havia baixat molt d'intensitat. Com sempre, l'experiència ha estat molt bona!!!

https://photos.app.goo.gl/9inWljY0juYd0yvd2
 Clica la imatge per accedir a les fotos de divendres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada